• Image Likdoorns
 • Image Voetverwenpakket
 • Image Voetmassages

 

Behandelingen:

Pedicuresalon Erna heeft een veelzijdig aanbod aan behandelingen

In mijn salon kan ik je behandelen als je voetklachten hebt zoals een likdoorn, kloven, ingegroeide nagel, overmatig eeltgroei. Alles wordt mechanisch afgewerkt. Na de behandeling crème ik de voeten altijd even in. Dit werkt zeer ontspannend.

Diabetische- en Reumatische Voet

  Alle voeten worden met zorg behandeld maar de Diabetische- en Reumatische Voeten zijn kwetsbaarder. Ik geef tips hoe je met zorg je voeten kunt behandelen. Van iedere DM- of R. cliënt maak ik een statische (staande) en een dynamische (gaande) blauwdruk. (voetafdruk). Dit herhaal ik om het jaar zodat ik een beter beeld heb van de voet en bij bijzonderheden zal ik de cliënt ook doorverwijzen naar de huisarts. Door samen met de cliënt controle uit te oefenen op de voeten proberen we zoveel mogelijk klachten of wonden te voorkomen.

  VoetVerwenPakket (VVP)

  Bij de VVP worden de nagels geknipt en gereinigd. Daarna volgt een ontspannende voetmassage. Hierbij wordt je toegedekt met een deken zodat je lekker warm blijft. Heerlijk ontspannend.

  VoetVerwenPakket Top

  Dit pakket is gelijk aan de VVP maar de pedicurebehandeling is uitgebreider.

  Ontspannende voetmassage

  Je wordt toegedekt met een deken. Je krijgt een kussen onder je hoofd en onder je knieën. Zo kan je je lekker ontspannen. Dit is heerlijk als je het heel druk hebt of hebt gehad. Neem even tijd voor jezelf.

  Voetreflexzone massage

  Heb je meer behoefte aan een intensievere voetmassage waarbij alle reflexen geprikkeld worden dan kan je kiezen voor een voetreflexzone massage. Dit geeft een verlichtende en ontspannende werking op je lichaam. Het verbetert de bloedcirculatie waardoor afvalstoffen beter kunnen worden afgevoerd en er een betere opname van voeding en zuurstof in de cellen mogelijk is. Deze massage kan je lichaam een extra stimulans geven. Voordat we met deze behandeling gaan starten wordt er eerst een vragenformulier ingevuld en deze zal zorgvuldig bewaard worden. Doordat je lichaam in ‘actie’ komt kunnen je darmen tijdens de behandeling al hoorbaar zijn, je kunt emotioneel, lacherig worden… Dit zijn allemaal normale reacties. De volgende dag kan je ontlasting en urine donkerder van kleur zijn. Je lichaam is immers de afvalstoffen eraan het uitwerken. Na de behandeling krijg je van mij water en mijn advies is ook dat je thuis nog wat glazen water extra drinkt voor het afvoeren van de afvalstoffen.

  Benenharsen

  Wil je af van het scheren van je benen om de paar dagen? Dat kan! Met een hars op oliebasis wordt het haar op je (onder)benen eraf gehaald.Voor het harsen zullen de onderbenen eerst gereinigd worden. De haren moeten minimaal 6 mm. zijn voor het beste resultaat. Ik gebruik het product “Clean and Easy“. Dit is een natuurproduct. Deze behandeling zal niet pijnloos verlopen maar het resultaat mag er zijn. De eerste 3-4 weken hoef je je benen niet meer te scheren. En de haren zijn zacht als ze opnieuw doorkomen. ( geen stoppels) Heel fijn als je op vakantie gaat. Na de behandeling wordt de huid ingesmeerd met een verkoelende gel of een verzachtende/kalmerende crème. Deze behandeling zal, afhankelijk van de te behandelende gebieden, ongeveer 3 kwartier duren.